PrintEnglish

 

Menneskene bag isen



I år 2005 etablerede jeg mig på Skarø for sammen med min mand Martin Jørgensen at realisere min drøm om at blive is-producent. Jeg har altid været mere end almindeligt glad for at spise is og har nu fundet en livsopgave i at udvikle is til markedet, som bare ikke fås bedre. 

 



Skarø er en evig kilde til inspiration. Årstidernes og vejrets skiften er en nærværende del af dagligdagen. Havluft, blomsterduft og vide horisonter er befordrende for kreativiteten og giver lyst til at udforske nye måder at gøre tingene på. Jeg er sikker på, at Skarøs natur er den direkte årsag til, at Is fra Skarø i dag byder på så mange smagsvarianter.

 

Med mig på sidelinjen har jeg Martin, som tilsyneladende også er en uudtømmelig kilde til inspiration. Han driver til daglig sin, også Skarø-baserede, virksomhed Biosynergy A/S, hvor han arbejder med økologi, fødevarer og bæredygtighed.


Martins store viden om forarbejdningsteknikker og hans evne til at udvikle løsninger på miljø- og sundhedsproblemer er et kæmpe bidrag til produktudviklingen af Is fra Skarø. Det var Martin der i første omgang fandt på at bruge birkesaft i is, og han er i dag drivkraften i vores serie af protein-is.


Læs mere om Biosynergy A/S her