PrintEnglish

 

Valleprotein


 

I vores protein-is, energitætte-is, frisk yoghurt-is og i vores softice mix bruger vi et frisk mejeriprodukt / valleprodukt, der har et højere indhold af valleprotein end mælkeprotein. Det er skånsomt forarbejdet og har derved en frisk og god smag i modsætning til forarbejdet proteinpulver, der tit ikke smager særlig godt.  

Valleproduktet er et spændende alternativ til mælk, hvis proteinsammensætning minder mere om modermælk end om komælk. Modermælk indeholder 80 % af valleprotein og 20 % af osteproteinet kasein. I komælk er det lige omvendt.

 

Valleprotein optages hurtigt og fungerer som byggesten

Valleproduktet er pga. overvægten af valleprotein lettere fordøjeligt end almindelig mælk fordi valleproteinet ikke først skal nedbrydes ligesom kasein, derfor er valleproteinet meget lettere at optage for kroppen og giver dermed bedre mulighed for, at kroppen kan opretholde og opbygge muskelmassen.(1)

Valleproduktet har også vist sig at fungere rigtig godt som basis i softice. Det kan du læse mere om her på siden.


Læs mere om softice her


Læs mere om de specialdesignede is her

(1) Proc Natl Acad Sci U S A 1997 Dec 23;94(26):14930-5
Slow and fast dietary proteins differently modulate postprandial protein accretion.
Boirie Y, Dangin M, Gachon P, Vasson MP, Maubois JL, Beaufrere